SALARISENZO richt zich met name op MKB bedrijven. Voor kleine en middelgrote bedrijven kan de administratieve werklast net te groot zijn om accuraat zelf uit te voeren. SALARISENZO kan dit van u overnemen en daarmee ontzorgen.

Bij SALARISENZO kiest u ervoor om uw salarisadministratie uit te besteden, en u voor comfort en gemak. U geeft per periode of per maand eenvoudig de mutaties door met of de te verlonen uren. De aangeleverde informatie wordt gecontroleerd en doorgevoerd. Vervolgens wordt de salarisverwerking opgestart. Nadat de verwerking door ons gecontroleerd is, krijgt u een melding dat u kunt inloggen om uw salarisgegevens in te zien. U treft online alle overzichten zoals:

    • salarisstroken
    • journaalposten
    • betaaloverzichten
    • aangiftes loonheffingen

Bovenstaande is echter maar een beperkt aandeel in de service die SALARISENZO kan bieden. Wij richten ons op een persoonlijke en betrokken samenwerking. Dit houdt o.a. in dat we ook gevraagd en ongevraagd advies kunnen geven over de wet en regelgeving en veranderingen in de CAO en wat dat dan voor uw bedrijfsvoering kan betekenen.

SALARISENZO verwerkt de salarissen met de software van Nmbrs®. Voordelen hiervan zijn o.a. dat u per periode, maand of kwartaal overzichten kunt uitdraaien voor uw personeel voorzien van uw eigen bedrijfsgegevens en logo. Ook kan via de app of via mail de loonstroken verstuurd worden. Tot slot kan indien gewenst uw accountant toegang verstrekt worden voor inzicht in de salarisgegevens van uw bedrijf.

Wilt u na het lezen van deze informatie uw persoonlijke vragen stellen?
Neem dan via onze contactpagina contact met ons op.