Met ruim 15 jaar ervaring in het werken in de dienstverlening als salarisverwerker/loonadministrateur, besloot Gilbert de Beijer in 2016 voor zichzelf te beginnen. Hiermee zag SALARISENZO het levenslicht.

In korte tijd werd een klantenkring van kleine tot middelgrote bedrijven opgebouwd, die tot de dag van vandaag nog klant zijn van SALARISENZO .

De kracht van een kleine ondernemeing als SALARISENZO zit hem met name in het kunnen bieden van maatwerk met een persoonlijk tintje. Waar bij grote bedrijven in de slarisverwerking gewerkt dient te worden volgens vaste protocollen, deadlines en afspraken, werkt SALARISENZO met op maat gemaakte afspraken.
Centraal daarbij staat de vraag: "wat past bij uw bedrijf?" en "wat heeft u nodig". Het is dan ook niet makkelijk om zomaar een offerte of prijsopgave te doen van de dienstverlening geleverd door SALARISENZO .
Neem daarvoor contact op en we bespreken samen de mogelijkheden en komen zo tot een passende overeenkomst.

Maatschappelijk betrokken
SALARISENZO is gelegen in een woonwijk in Nijmegen. En net zo betrokken als we zijn bij uw bedrijf en de dienstverlening, zijn we ook bij de maatschappij om ons heen.
Zo is SALARISENZO betrokken bij de lokale voetbalclub in de ondersteuning en zonodig sponsoring van een jeugdteam. Dit doen we omdat we midden in de maatschappij staan en willen staan!